Memory Lockets

Hier vind je floating/memory lockets. Wij verkopen kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, clicks met een locket.
Er zit prijsverschil op soortgelijke lockets, dit komt doordat de een van metaal is en de andere van edelstaal. Chirurgisch edelstaal 316L. Dit is een betere kwaliteit, is steviger, de magneten zijn sterker en zijn dan beter beschermd tegen loslaten van het kastje.

Heb je een pacemaker? Dan mag je geen magneten hanger dragen. Hiervoor kun je de schroef/draai/twist lockets kiezen, deze zijn zonder magneten en nog beter tegen loslaten. Het losdraaien vergt wel even wat moeite maar zo heb je je dierbare herinnering wel veilig opgeborgen.

Wil je een pluk haar, een tand of misschien wel as van een overleden dierbare bewaren dan is het verstandig de schroef variant te nemen tegen verlies van zo'n belangrijke herinnering. De magneetlockets kun je eventueel lijmen, maar dit geeft geen garantie tegen loslaten. Bijvoorbeeld door zon/warmte kan de lijmlaag loslaten.

Let op: Door zweten, zeep/parfumgebruik en water kan je sieraad schade oplopen en/of kleur verliezen. Douchen met de sieraden wordt niet aangeraden.

© 2019 - 2021 Het Zonnekoekje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel